Будь-яку страву можна приготувати традиційно або вишукано. Це стосується й барбекю. Цінителі страв, приготованих на відкритому вогні, надають перевагу класичним методам із застосуванням вугілля. Вони називають цей спосіб «з димком».

Відомо чимало виробників якісних вугільних грилів для прихильників барбекю, але лідером є всесвітньо відома канадська торгова марка Napoleon. Продукція бренду кардинально відрізняється від загальних уявлень про гриль на вугіллі. На сторінці https://www.napoleongrills.com.ua/vugilni-gruli сайту компанії-представника ТМ Napoleon в Україні можна детально ознайомитися з модельним рядом і характеристиками вугільних грилів.

Вугільні грилі Napoleon: інноваційні особливості

Одним із ключових принципів бренду Napoleon є інноваційність. Протягом п’ятдесяти років існування виробництва це принципова позиція. Napoleon дивував і продовжує дивувати своїми винаходами.

Стрімко змінюється світ, блискавично старіють технології. Napoleon працює, випереджаючи час. Взявши звичайний принцип мангала за основу, фахівці підприємства з використанням наукових досліджень і креативного підходу змогли створити справжні витвори мистецтва.

Вугільний гриль Napoleon PRO 605

Сучасні вугільні грилі Napoleon – це класика в поєднанні з новітніми технологіями. Вони оснащені кількома системами:

  • багаторівневої вентиляції для керування теплом, що дає змогу створювати оптимальні умови для приготування будь-яких страв;
  • швидкого розпалювання вугілля, що допомагає одночасному рівномірному розподілу жару, а це ще й економія часу;
  • контролю за температурами, що дає змогу зберігати тепло й аромат страв;
  • копчення/томління;
  • очищення, що сприяє легкому догляду та продовжує термін експлуатації.

Napoleon експериментує. Наприклад, вугільний гриль NAPOLEON PRO 605 – цікаве гармонійне поєднання дизайну газового пристрою з традиційним приготуванням їжі на вугіллі. Він має стійку конструкцію з нержавіючої сталі, регульований піддон для вугілля (5 положень для жару різної інтенсивності), золозбірник і жировловлювач, зручні бічні столики та багато інших функцій і комплектуючих.

Переваги вугільних грилів Napoleon

Після інноваційних втілень другий ключовий принцип Napoleon – якість. Вона проявляється у всьому: від глобальних рішень до маленьких дрібничок. У виробництві використовуються лише високоякісні матеріали та сучасні технології. На підприємстві розроблений поетапний контроль якості.

Тому вугільні грилі Napoleon вважаються найдовговічнішими з-поміж конкурентів. А також універсальними та багатофункціональними. Вони дають змогу готувати будь-які страви «з димком» та отримувати насолоду не тільки від смаку, а й від процесу приготування.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи