Безліч доріг відкривається перед нашими дітьми на життєвому шляху. Сучасний світ вимагає постійного прогресу. Вивчення англійської мови є невід’ємною складовою цього руху. Знання англійської мови стає дорогоцінним надбанням для будь-якого бізнесу, що прагне зростати і підніматися вище. Англійська стає необхідним елементом для отримання гарної роботи і просуванню по кар’єрним сходах. 

Багато ресурсів у світі доступні саме на англійській мові. Це стосується наукових робіт, інформаційних ресурсів у сфері новітніх технологій, точних наук, здоров’я, культури та мистецтва. Володіння англійською дає можливість ширше використовувати ці ресурси та збагачувати свої знання. 

Вивчення англійської мови допомагає дітям та підліткам отримати доступ до світової літератури, кіно, музики та інших форм мистецтва, що дозволяє їм розширювати свої горизонти та розвивати свої інтереси; сприяє розвитку когнітивних навичок, таких як пам’ять, увага та креативність. 

Знання англійської мови в сучасному світі не тільки полегшує комунікацію та розвиток в різних сферах життя, але й відкриває двері до безлічі можливостей для особистого та професійного зростання.

Школа англійської мови Хелен Дорон Петропавлівська Борщагівка є невід’ємною частиною великої родини шкіл Helen Doron English, які працюють в 40 країнах світу вже 40 років. Три мільйони  дітей вже опанували англійську завдяки невпинній праці і світовому досвіду навчальних центрів “Англійська Хелен Дорон”. 

Окрім вивчення англійської, в нашій школі діти зможуть відкрити свої таланти, покращити пам’ять і логічне мислення, стати більш комунікабельними і відкритими. Так, англійська для дітей у центрі на Борщагівці пропонує:

  • Навчання в маленьких групах 4-8 студентів
  • Індивідуальний підхід до кожного студента
  • Цікаві заняття в ігровій формі
  • Сучасні методи навчання (мобільні застосунки, ігри, мультимедійний контент)
  • Комплексний підхід до навчання: мова і культура

Вивчення англійської мови у ранньому віці має багато переваг для дітей та підлітків:

  • Розвиток когнітивних навичок: Дослідження показали, що вивчення мови може покращити пам’ять, концентрацію уваги, гнучкість мислення та навички вирішення проблем у дітей.
  • Підвищення успішності в навчанні: Діти, які володіють англійською мовою, як правило, краще навчаються в школі, мають кращі оцінки та більше можливостей для вступу до університету.
  • Збільшення особистої впевненості: Володіння англійською мовою може допомогти дітям почуватися більш впевнено спілкуючись з людьми з усього світу.
  • Відкриття нових можливостей: Знання англійської мови відкриває двері до кращих робочих місць, подорожей та культурного обміну.

Викладачі центру Хелен Дорон завжди раді спілкуванню і підтримці своїх студентів. Позитивне підкріплення і мотивація- те, що допомагає рухатися вперед. Розвивайтесь разом з дітьми, допомагайте їм у навчанні. Заохочуйте їх старання і мотивуйте до здобуття нових знань. Не ставайте спонсорами своїх дітей, дайте їм дієвий інструмент для розвитку в житті. Разом ми досягнемо поставлених цілей!

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи