Ролики давно перестали бути розвагою лише для дітей. Дорослі також полюбляють після роботи активно провести час, катаючись на роликах. До того ж регулярне катання на роликових ковзанах позитивно позначається на здоров’ї людини, підвищує фізичну витривалість організму та допомагає відволіктися після важкого трудового дня. Про те, як вибирати ролики для дорослих, на що звертати увагу та де їх можна придбати, – далі в матеріалі.

Як вибрати ролики

Перед тим, як ролики купити, варто точно визначити потрібний розмір. Щоб визначитися з ним, потрібно виміряти довжину від п’яти до пальця в сантиметрах. Рекомендується купувати ролики на 1 номер більше від розміру повсякденного взуття. Крім того, підбирати ролики варто:

  • з урахуванням стилю катання;
  • урахуванням розміру ноги;
  • враховуючи вподобання стосовно тканини та фурнітури;
  • з приміркою;
  • з хорошою вентиляцією, щоб ноги не пітніли;
  • без дефектів.

Якщо самостійно важко визначитися з типом роликів та вибрати відповідну модель, то в інтернет магазині Proroliki можна не лише купити ролики, а й отримати консультацію щодо підбору та використання. 

Який вплив мають ролики на здоров’я

Інтернет магазин роликів Proroliki пропонує багато моделей для різних потреб. Ролики можуть стати відмінною альтернативою катанню на скейті чи на велосипеді, та навіть заняттям у спортзалі. Плюсом такого способу активного відпочинку є те, що можна кататись як влітку, так і взимку: на роллердромі та закритих майданчиках. Година активного катання на роликах дозволяє «спалювати» до 400 ккал, а також підтримувати тіло в тонусі. Катання на роликових ковзанах прискорює метаболізм в організмі та сприяє зникненню целюлітних відкладень. Крім того, при постійному катанні організм стає більш витривалим, покращується дихання, а постава вирівнюється. 

Де можна купити ролики

На ролики ціна може бути різна. В інтернет-магазині роликів Proroliki представлені різноманітні моделі як для початківців, так і для досвідчених ролерів. Крім того, є можливість вибрати виробника моделей для дорослих. Купити ролики (Київ) можна на сайті інтернет-магазину. Досвідчені менеджери допоможуть підібрати ролики відповідно до потреб, за розміром та дизайном. Відправлення замовлень здійснюється протягом 1–3 робочих днів. Ролики можна замінити або повернути, якщо вони не підійшли за розміром чи за іншими параметрами. Крім того, в Proroliki можна відремонтувати роликові ковзани, які вийшли з ладу. 

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи