Якщо ви хочете реалізовувати дитячий одяг оптом, якісні українські фабрики готові до співробітництва. Таким чином працює «Вікторія Стиль Трикотаж». Чому це вигідно і як можна продавати товар – далі.

Чому батьки переходять на онлайн-формат купівлі дитячого одягу?

Якщо ви замислювалися над оптовою реалізацією дитячих речей, цю ідею варто переглянути, тому що:

  • По-перше, у спеціалізованих інтернет-магазинах дитячого одягу є зрозуміла для всіх розмірна сітка. Тому підібрати одяг для малюка можуть не тільки батьки, але й друзі сім’ї (багато хто обирає речі у якості подарунка на День народження, іменини та інші знакові події).
  • По-друге, магазини дитячого одягу надають максимум інформації про кожну продукцію, що пропонують. Тому під час самостійного вивчення продукту покупець дізнається навіть більше, ніж завітає в офлайн-магазин. Покупець, оформлюючи замовлення, володіє інформацією про склад тканини, виробника, особливості фасону та розмір.
  • По-третє, купуючи дитячі речі в інтернеті, батьки заощаджують час та зберігають свої нерви. Особливо це актуально для покупців з кількома дітьми і для тих, у кого на руках немовля. Похід з дітьми по магазинах часом перетворюється на цілу пригоду, займає багато часу і призводить до сварок і роздратування.

До того ж, як показує практика, коли покупець знаходить перевірений магазин дитячого одягу, у майбутньому він купує речі для своєї дитини одному місці. Так швидше та простіше!

Як вигідно продавати дитячі речі оптом?

Є два зручних формати реалізації товару: СП та дропшипінг. Організатори СП (суспільних покупок) займаються збором замовлень від кількох покупців, щоб купити товар за гуртовими цінами. Вони домовляються з постачальником про знижку за великий обсяг товару, організовують доставку й обробляють замовлення для кожного учасника.

Дропшипери працюють без необхідності закупівлі товару на склад. Вони просто розміщують замовлення від клієнта безпосередньо постачальнику, який потім відправляє товар покупцю. Дропшипери виступають по суті посередниками. А їхній прибуток формується з різниці між ціною постачальника і ціною для покупця.

До речі, школи та дитячі садки теж закуповують речі для своїх учнів та вихованців оптом. Це дозволяє заощадити кошти батьків та забезпечити всіх дітей однаковими речами. Навіть самі батьки можуть об’єднатися та створити коло спільних покупок. Це дозволить зекономити на 3-15% кожному замовнику.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи