Кальян — особливий пристрій для паління, що має дуже давню історію. Як конструкція, кальян не має нічого складного. Пристрій призначений для фільтрування та охолодження диму, який потім вдихають курці. Інтернет-магазин Darkside пропонує купити кальян онлайн за вигідними цінами та доставкою по Україні. Також на сайті можна купити аксесуари, що допоможуть зробити ритуал особливо комфортним. У нас знайдеться все — від різних видів вугілля до запасної колби.

Як відбувається процес куріння? Всередині колби створюється негативний тиск, що штовхає дим вверх. Він через трубку надходить прямо до цибуха, через який і потрапляє до легень через вдих. Важливо правильно розкурити шишу, підібравши якісну тютюнову суміш. Тоді можна отримати той самий бажаний густий та ароматний, м’який та міцний дим, що дає таке задоволення.

На сайті Darkside можна купити найкращі кальяни в Києві за якістю, естетичним виглядом та ціною. Прилади сподобаються як новачкам, так і досвідченим прихильникам вдихання диму.

Конструкція кальяну

Кальяни в Україні не втрачають популярності, і мають великий попит. Багато прихильників куріння шиші хочуть мати вдома все необхідне для розслаблення. Кальян майже не зазнав змін з часів свого винайдення. Головними елементами так і залишаються шахта, колба, трубка та чаша. Принцип проходження диму через воду для очищення та охолодження знайомий в мусульманському світі. А тепер цей спосіб куріння став популярним і в Європі.

Які функції виконують елементи кальяну:

  • колба зі скла наповнена водою, та є основою всієї конструкції;
  • до шахти приєднуються інші деталі;
  • обов’язково має бути продувний клапан;
  • трубка для руху диму;
  • зверху чаша, куди закладають тютюнову суміш.

Особливу увагу досвідчені курці приділяють формі та матеріалу виготовлення мундштука. Також у тих, хто обожнює сам ритуал, є цілий набір аксесуарів для кальяну — щипці та кошик для вугілля, плитка для розпалювання, захисний ковпак від вітру тощо.

Правила вибору кальяну

Можна вибрати кальян в повній комплектації, або ж збирати по частинах. Кожен вирішує самостійно, але другий варіант більш затратний як за ціною, так і за часом. В укомплектованому пристрої всі елементі ідеально підігнані по розміру, що важливо.

Для легкої тяги шахта має мати діаметр 13-15 мм, а матеріал виготовлення — нержавіюча сталь, не дасть ніяких сторонніх запахів. Регулярно очищайте кальян за допомогою йоржиків.

Від якості приладу, підбору тютюнових сумішей, способу забивки залежить смак та аромат диму. Обирайте найкраще та насолоджуйтесь.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи