Бажання отримати хвилясте волосся можна реалізувати декількома способами, але довгочасний результат дає лише перманентна завивка з використанням хімічних речовин. Хімічна завивка відома понад 85 років. За час свого існування не втратила актуальності та затребуваності, навпаки активно розвивається, впроваджуючи нові методи та засоби. Тим, хто планує нарощування та не знає, де купити натуральне хвилясте волосся, рекомендуємо заглянути в каталог салону-магазину Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g47037447-volnistye-volosy-kapsulah.

Справедливо буде відзначити, що сьогодні для отримання хвилястого волосся використовують понад 10 методів перманентної завивки. Найбільш популярна класифікація ґрунтується на складі хімічного засобу.

Види хімічної завивки для отримання хвилястого волосся

Найбільш безпечною вважається нейтральна хімічна завивка на засобах з низьким рівнем pH. Найбільш інтенсивна дія припадає на стійкі ділянки волосяного стрижня. При виборі даного методу варто пам’ятати, що отримати хвилі та завитки можна лише на легкому та тонкому волоссі.

Лужна перманентна завивка виконується на основі гліколевої кислоти та амонію. Серед переваг варто відзначити відсутність етапу закріплення, засіб просто змивається водою. Даний метод дозволяє отримати хвилясте волосся на товстих і щільних пасмах. Аналогічний вплив має кислотна завивка на тіогліколевій кислоті.

Менш стійкий результат на 1,5 місяці можна отримати за допомогою амінокислотної завивки. Бережний вплив допускає її виконання на тонкому, пофарбованому і знебарвленому волоссі.

Класифікація хімічної завивки за технологією накручування

Хвилясте волосся, отримане методом хімічної завивки, відрізняється типом і розміром завитка, а також його розташуванням. Вертикальну завивку часто використовуються для отримання гармонійного однакового завитка на кучерявому пористому волоссі.

Якщо ваша мета — отримання максимально природних завитків, вибирайте горизонтальний метод. Крім того, у цьому способі допускається комбінування бігуді різних розмірів. Для прикореневого об’єму на волоссі завдовжки не більше 15 см підходить діагональна завивка.

Сучасною альтернативою хімічної завивки є карвінг. Його склад не впливає на глибокі шари волосяного стрижня. Хвилясте волосся зберігає помірний завиток до двох місяців.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи