Підібрати дитячі труси досить складно. Особливо, якщо йдеться про малечу від 2 років. У цьому віці хлопчики та дівчатка ще не можуть зробити такий вибір самостійно і, що ще гірше, практично не здатні повною мірою донести інформацію про свої відчуття. Тому труси для дитини обирають батьки, як правило, мами. При цьому важливо врахувати:

  • якість пошиття (рівні плоскі рядки, відсутність ниток, що стирчать);
  • комфортність крою;
  • натуральність матеріалів (бавовна, бамбук);
  • безпеку барвників (колір не линяє під час прання, не забарвлює шкіру).

Не вибирайте багато прикрашені моделі, вони будуть незручні для дитини. Моделі мають бути максимально комфортними. Найкраще підійдуть шорти, сліпи та боксери.

Але ключове значення має розмір трусів дитячих. Ми розповімо, як зробити все правильно, а купити подібні речі оптом в Україні завжди можна в онлайн каталозі компанії «Індена»: https://indena.com.ua/ua/.

Вибираємо розмір дитячих трусів в Україні правильно

Виробники дитячої нижньої білизни часто вказують вік, зріст та/або вагу у розмірній сітці. Це може бути дуже корисно, а може бути цілком марно. Адже кожна дитина розвивається індивідуально та має власні унікальні параметри. Тому ми рекомендуємо вибирати розмір дитячих трусів так само, як і для дорослих. Вам буде необхідно використовувати кравецьку стрічку, щоб визначити об’єм стегон (паралельно землі по точках сідниць, що найбільш виступають), а також зріст. Має сенс брати тестові труси для дитини згідно з вимірами і перевіряти, чи не впиваються гумки в тіло і чи не сповзають вони в процесі носіння.

Купити труси для дитини дешево гуртом через інтернет-магазин «Індена»

Зверніть увагу на бренд трусів дитячих. Нижня білизна для дитини – річ не дуже дорога, тому економія не виправдана. Зрештою, дитячі труси потрібні не для краси, а для комфорту і збереження здоров’я. В інтернет-магазині INDENA ви зможете підібрати труси для дитини різного віку. Вся продукція реалізується оптом, у кількості від однієї ростовки. Перелік виробів у посилці залежатиме від конкретної торгової позиції. Одні моделі продаються у кількості від шести, інші від дванадцяти одиниць.

Необхідно враховувати, що всі перераховані вище рекомендації актуальні тільки для звичайних трусиків, які не планується використовувати спільно з підгузком.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи