Оскільки в Україні кілька сезонів є надзвичайно холодними, про босоніжки та інше відкрите взуття доводиться забувати до наступного року. У цей період багато жінок перестають використовувати гель-лаки для педикюра. По-перше, постійно демонструвати цю красу вже не виходить. А по-друге, можна дати нігтьової пластини відпочити від хімії. Щоправда, сьогодні існують якісні гіпоалергенні гель-лаки, тож другий пункт потроху втрачає актуальність.

Однак використовуєте ви декоративне покриття чи ні, але не варто відмовлятися від педикюру.

У цій статті ми поговоримо про те, як доглядати ніжки в холодну пору року. А купити гель-лаки та інші товари гуртом завжди можна через каталог Million Nails: https://million-nails.com.ua/ua/g17194277-gel-laki.

Якісні гіпоалергенні гель-лаки для педикюру в Україні

Закрите взуття перешкоджає подиху шкіри та може створити сприятливі умови для розвитку грибкових та інших інфекцій. Тому в холодну пору року необхідно приділяти педикюру особливу увагу. Необхідно регулярно видаляти зайву шкіру, а також підстригати нігтьову пластину. Проблема врослого нігтя – справа болісна.

Якщо ви все ж таки продовжуєте використовувати гель-лаки для педикюра в зимовий час, звертайте увагу на склад. У закритому взутті бажано використовувати тільки якісні гіпоалергенні покриття. При цьому про об’ємний декор або подовжену форму доведеться забути: це незручно, шкідливо для здоров’я й погано позначається на шкарпетках та панчохах.

Колір зазвичай вибирають за смаком. Можна підібрати гель-лаки з трендовими відтінками або орієнтуватися на особисті уподобання.

Купити все необхідне для педикюру гуртом через інтернет-магазин Million Nails

Крім пілінгу, не варто нехтувати кремом з ефектом зволоження. Добре, що таких в Україні багато, їх можна купити особисто або замовити онлайн. Наприклад, гель-лаки та інші товари для педикюру представлені оптом у каталозі Million Nails. Вибір справді величезний, що тішить. І представлена ​​сучасна якісна гіпоалергенна продукція. Співпраця з компанією буде вигідна всім. Можна підібрати гель-лаки та інструмент для педикюра для особистого використання, власного салону нігтьового сервісу або подальшого продажу в роздріб.

Пам’ятайте, що догляд за ніжками – найважливіша річ. Адже то не тільки краса, а й здоров’я.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи