Швидко отримати значну суму грошей, не показуючи докази свого заробітку – цілком можливо. Кредит під залог квартири Київ пропонує саме це. Отримання кредиту під заставу стає вигідним рішенням для тих, хто потребує великої суми грошей на різні цілі: ремонт, навчання або розвиток власного бізнесу. Проте цей процес потребує певних знань та підготовки, які допоможуть вам успішно оформити кредит під заставу.

Які документи потрібні?

Перед початком процесу оформлення кредиту під заставу, важливо чітко визначити, для чого вам потрібні кошти та яка необхідна сума. Також оцініть свої фінансові можливості та впевніться, що ви зможете своєчасно повернути кредит та не потрапити у халепу. Кредит під заставу нерухомості пропонує вигідні умови угоди, проте завжди треба прагнути заздалегідь спланувати фінансові можливості. Як правило, для отримання кредиту під заставу вам знадобляться лише наступні документи: 

  • Паспорт громадянина України для підтвердження своєї особи. 
  • Ідентифікаційний код.
  • Документи, що підтверджують право власності на заставне майно.
  • Документи, що підтверджують ваші доходи. Це може бути довідка про доходи, податкова декларація.

Проте сучасні приватні компанії, які надають послугу кредиту під заставу, навіть не питають довідку про доходи, адже не кожному буде зручно її дістати. Саме тому це стає зручним рішенням для швидкого отримання великої суми грошей, коли чекати часу майже немає. 

Кроки до оформлення

Почати варто з пошуку надійного кредитора, який задовольнить вас своїми умовами. Варто дослідити ринок, порівняти умови, які пропонують різні кредитні установи. Особливо зверніть увагу на відсоткові ставки та терміни погашення кредиту. Приватні кредитні компанії часто пропонують гнучкі умови співпраці, що дуже практично, якщо ви берете кредит для вкладання грошей у ризикові інвестиції. Що далі відбуватиметься?

  • Після вибору кредитора, обрана компанія проведе оцінку нерухомості, яке ви плануєте використовувати під заставу. Це зазвичай здійснюється професійними оцінювачами, з якими співпрацює компанія. Оцінка майна є важливою, оскільки від її результатів залежить максимальна сума можливого кредиту. 
  • Коли всі документи зібрані та оцінка майна проведена, ви можете подати заявку на отримання кредиту. У ній потрібно вказати особисті дані, суму та інші необхідні відомості, які запросить компанія. 
  • В приватній компанії ви можете отримати результат угоди набагато швидше, ніж це відбувається у банках. Уважно прочитайте усі умови договору, зокрема відсоткову ставку, терміни погашення, розміри платежів та можливі штрафи за прострочення. Якщо вас все влаштовує, підписуйте договір та не соромтеся задавати стільки питань, скільки вам потрібно для повного розуміння договору.

Ви можете самостійно обрати яким методом бажаєте отримати гроші: зарахуванням на кредитну картку або отримати готівку.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Схожі записи